Barcelona 23-24 bortadräkt läckte

UPPDATERING: De bästa bilderna av FC Barcelona 2023-2024 bortadräkt har dykt upp online och visar upp de autentiska kort- och långärmade versionerna. Tack till Billiga Fotbollströjor.

UPPDATERING: Vi kan publicera nya bilder av Barcelonas 2023-2024 bortadräkt. Den här gången visade de en replikversion av tröjan.

Barcelona 23-24 säsong borta tröja
Detta är Nike FC Barcelona 23-24 bortatröja.

Barcelona 23-24 bortatröjan är vit med en blå Swoosh. Spotify-logotypen är också blå. Den officiella färgsättningen för Nike FC Barcelona säsongen 23-24 bortatröja är ”Vit/Royal Blue/University Red”.

I slutet av 1970-talet var FC Barcelona matchtröjor tredje dräkt vit. Den legendariske Johan Cruyff var den sista spelaren som bar den vita tröjan 1977-78.

Shorts och strumpor fortsätter den klassiska inspirationen
Det mest iögonfallande inslaget i Barcelona 23-24 hemmatröjan är emblemet. Barcelona använde logotypen 1975-2002 istället för den nuvarande.

När det gäller den exakta designen är Nike FC Barça 23-24 bortatröja ren. Muddarna är uppdelade i blått och rött, liknande tröjan 2014-15. Den långärmade versionen av t-shirten har inte denna funktion.

Den vita Barcelona 23-24 bortatröjan påminner mer om tröjan som bars för 50 år sedan.

Nike kombinerade bortatröjan säsongen Barcelona 23-24 med blå shorts och strumpor i Barcelonas hemmafärger. Detta är samma färgkombination som användes på 1970-talet.

Enligt Sport har det varit en del diskussioner inom klubben inför godkännandet av Nike Barcelona 2023-24 bortadräkt, men klubbens källor är övertygade om att det kommer att bli ”en av de mest sålda dräkterna i historien”. De som har haft chansen att se de första proverna av Nike Barcelona 23-24 bortadräkt har enligt uppgift blivit imponerade.

Konstigt nog finns det rapporter om att Barcelona förkastade den vita bortatröjan som planerades för säsongen 2020-21, medan Bartomeu fortfarande var vid rodret.

Barcelona 23-24 Borta

Färgerna och logotypen för Barcelona 23-24 säsongen off-field jacka är samma som Barcelona 23-24 säsongen bortatröja. Två element gör jackan unik.

Först är det en röd och blå rand på varje ärm. För det andra finns det en katalansk flaggdetalj längst ner på ärmen. Detta är inspirerat av Barcelonas ikoniska katalanska kaptensbindel (Senyera).

Tillverkad av Nike. Vad tycker du om Barcelonas nya vita 23-24 bortadräkt? Berätta för oss i kommentarerna.

EXKLUSIVT: Chelseas 23-24 målvaktspaket läckte

UPPDATERING: Billiga Fotbollströjor kan lägga upp de första riktiga bilderna av Nike Chelsea 2023-2024 målvaktsdräkt.

Chelsea 23-24 målvaktsdräkt kommer att lanseras vid sidan av den nya dräkten, men inte förrän i juli 2023 – Chelseas kontrakt med mobilföretaget Three går ut den 30 juni 2023. Chelsea har ännu inte någon huvudsponsor för säsongen 23-24 – så Nike 2023-2024-kittet kan lanseras och säljas utan huvudsponsor^

Vi kan läcka det nya Chelsea-målvaktsstället. Den är tillverkad av Nike och kommer att bäras i Premier League 2023-2024.

Chelsea har ännu ingen huvudsponsor för säsongen 23-24, eftersom Threes kontrakt går ut efter säsongen 2022-23 och kommer inte att förnyas.

Chelsea 23-24 Målvaktströja
Kolla in Chelsea nr 23-24 Nike målvaktströja nedan.

Nike Chelsea FC 23-24 målvaktströja ser fantastisk ut i toner av antracit och grått med en skimrande iriserande logotyp.

På grund av metallmaterialet ser logotypen annorlunda ut från alla vinklar.

Designmässigt är Nike Chelsea 23-24 målvaktströja identisk med alla andra Nike 23-24 Elite målvaktströjor.

Nike Chelsea 23-24 målvaktströja kommer att vara tillgänglig fram till juli 2023.

Tillverkad av Nike. Vad tycker du om Chelsea matchtröjor? Berätta för oss i kommentarerna.

Borussia Dortmund 23/24 Home Kit

Borussia Dortmund har slagit sig ihop med PUMA för första gången i historien för att låta fansen designa sitt nya hemmadräkt och nu har det vinnande förslaget avslöjats inför säsongen 23/24.

Bundesliga-titelloppet närmar sig sitt slut och Borussia Dortmund är nu i täten för att avsluta Bayern Münchens decennium av dominans. Men för ett kort ögonblick, med avtäckningen av klubbens nya hemmadräkt för säsongen 23/24, flyttades uppmärksamheten till nästa säsong. Det satte sin prägel på historien som det vinnande kitet för klubbens första designtävling någonsin, där fans och designers skickade in mer än 15 000 bidrag. En jury, inklusive kapten Marco Reus och BVB-legendaren Dede, valde sedan ut de nio designerna som tog sig till den sista omgången, och detta alternativ, designat av fansen Timo R., kom överst efter fansröster.

Designen använder klubbens traditionella gula och svarta färgschema, med silhuetten av Signal Iduna Park som sprider sig diagonalt över fronten för en sann exklusivitet. Den främsta drivkraften bakom designen var att skapa en omisskännlig BVB-look som inte är utbytbar med någon annan klubb.

”En tröja ska sticka ut och bli ihågkommen”, förklarar BVB-fan Timo R., som designade tröjan. ”Vad gör en BVB hemmamatch så speciell? Fansen, den gula väggen och arenan. Ränderna och mönstren är eleganta, men byter färger och logotyper och utelämna stjärnorna…du förstår vad jag menar.”

Resultatet blev en hemmatröja med ett torn från Signal Iduna Park, och därmed förevigade hemmaplanen för BVB Borussia Dortmund tröja. Diagonala svarta ränder i kolstrukturen påminner om Ruhrområdets historia. Kommer de att riskera att bära den för säsongens sista match? En så viktig match…vi kommer inte att satsa på det. Men man vet aldrig.

Köp Borussia Dortmund 23/24 hemmatröja hos Billiga Fotbollströjor

Mbappe har ingen avsikt att aktivera sin kontraktsförlängningsklausul, enligt L’Equipe

Sommaren i Paris ser ut att bli varm. Kylian Mbappe tänker på allvar om sin framtid i PSG, enligt L’Equipe.

En klausul i förnyelseavtalet som han skrev på med den franska klubben för mer än ett år sedan tillåter honom att ensidigt förlänga sitt kontrakt till juni 2025.

Hans kontrakt med Paris Saint-Germain är faktiskt två fasta säsonger plus en valfri säsong, inte de tre säsonger som ursprungligen tillkännagavs av den franska klubben.

Mbappe har fram till den 31 juli 2023 på sig att låta den extra säsongen träda i kraft och förbli kopplad till sin klubb till 2025, men enligt den franska dagstidningen kommer det inte att hända.

”Saker och ting är annorlunda”, sa L’Equipe och betonade att han hade bett styrelsen att lämna under hösten på grund av skillnader, även när spänningarna mellan de två parterna har lättat.

Så återigen är situationen extremt komplicerad för PSG:s direktörer, som tror att deras huvudstjärna kommer att vara på utfartsrampen igen i sommar, med bara ett år kvar av hans kontrakt och med en viss avsikt att inte fortsätta det. 2024.

Paris Saint-Germain övertygad om förlängning av Mbappe-kontraktet
Paris Saint-Germain är fortfarande säker på Mbappes kontinuitet, enligt L’Equipe. Efter ännu ett Champions League-nederlag, tänker klubben förbereda ett nytt projekt kring den franska stjärnan utan sådana som Messi och Neymar.

L’Equipe frågade Mbappes följe och de ville inte kommentera informationen, med PSG övertygad om kontinuiteten hos deras stjärnman.

Det verkade omöjligt att föreställa sig en rea på sommaren. Anfallaren har inte ens övervägts av klubben, som han gjorde när han bad Leonardo och Nasser Al-Khelaifi att ansluta sig till Real Madrid 2021, utan att han hamnade i en konflikt som kan skada relationen.

Sakas ”Läcka”: Arsenals 23-24 tröja före matchen

UPPDATERING: Bukayo Sakho bar den ännu inte släppta Arsenal 23-24-tröjan före matchen när han tillkännagav sin kontraktsförlängning idag.

Arsenals 23-24 säsongströja före match släpps officiellt tillsammans med den nya tröjan på fredag.

Original: Idag har Billiga Fotbollströjor en exklusiv sneak peek på Arsenals nya pre-match kit för säsongen 23-24. Den är tillverkad av Adidas och kommer att bäras i Premier League nästa säsong.

Arsenal 23-24 Pre-Match tröja
Detta är Arsenal FC 23-24 Pre-Match tröja tillverkad av adidas.

Adidas Arsenals säsong 23-24 tröja inför matchen är huvudsakligen röd, och mönstret består av upprepade blixtar. De finns i två färger, en är mörkröd och ljus och den andra är orange och mörk.

Denna design har en tydlig koppling till designen av 23-24 hemmatröjan, som också innehöll blixtelement.

Alla logotyper är vita, med Arsenal-vapen i rött och vitt.

Adidas Arsenal 2023-2024 säsongströja för säsongen kommer att släppas i sommar.

Gillade du Arsenals dräkter inför matchen? Berätta för oss i kommentarerna.

Juventus 23-24 alternativ kit

Med sina zebraränder och slående gula logotyp är den nya Adidas Juventus 2023-24 tröjan utan tvekan en av de mest iögonfallande hemmatröjorna under säsongen 23-24. Billiga Fotbollströjor-medlemmen och FIFA Shirt Creators tävlingsadministratör Drake Froomer har skapat en konceptdesign för Juventus 23-24-hemdräkt som syftar till att ta itu med farhågor kring den ursprungliga designen.

Skapa dina egna koncept för Juventus-tröjor och alla andra koncept, precis som Drake gjorde med FIFA Kit Creator.

Alternativ Juventus 23-24 kit omdesign erbjuder subtila och traditionella element

Enligt Drake berodde missnöjet med Juventus nya hemmadräkt för säsongen 2023-24 från brist på subtilitet och överanvändning av flamboyant gult kontrasterande med taggiga svarta och vita ränder. Den övergripande visuella effekten är överväldigande och svår att uppskatta.

Drake Froomers offbeat inställning till design fokuserar på att behålla nyckelelementen i originalet samtidigt som klubbens arv bevaras. Froomer betonade användningen av gult och hämtade inspiration från zebraränder för en mer visuellt tilltalande tröja.

annorlunda men bättre? Detta är naturligtvis en personlig åsikt
Den första stora förändringen är återuppfinnandet av de taggiga ränderna, som kommer att ersättas av de traditionella Juventus-ränderna. För att lägga till en touch av exklusivitet till kitet har Froomer införlivat ett subtilt zebragrafiskt överlägg som hyllar klubbens ikoniska arv.

När det gäller färgschemat är ljusgult reserverat för olika accenter på tröjan, men inte för logotypen. Dessa accenter inkluderar kragar, manschetter och sidoränder som lägger till en färgklick utan att kompromissa med den övergripande designen.

Froomer tonade också ner intensiteten i sponsorlogotyperna och lät resten av kitet lysa igenom istället för att vara lika grym som den ursprungliga designen.

Juventus 23-24 koncept – nyckelfakta:
Billiga Fotbollströjor-medlemmen Drake Froomer har kommit på ytterligare ett koncept för Juventus 23-24 hemmatröja.
Designen syftar till att ta itu med farhågor om bristen på subtilitet och överanvändning av gult i originalsatsen.
Froomer ersatte de taggiga ränderna med de traditionella Juventus-ränderna och lade till zebratryck som en subtil grafisk överlagring.
Gult är reserverat för kragen, ärmsluten och sidränderna för att lägga till en nyans av färg utan att överväldiga designen.
Sponsorlogotypen är mörkare för att den inte ska bli för ljus och visa upp resten av tröjan.
Den alternativa designen erbjuder ett balanserat och visuellt tilltalande alternativ som hyllar klubbens arv samtidigt som den omfamnar modernitet.

Genom att kombinera sofistikering, tradition och uppmärksamhet på detaljer, erbjuder detta alternativa tröjakoncept för Juventus säsong 23-24 fansen ett mer traditionellt och attraktivt alternativ. Är det bättre än en Adidas-tröja? Detta är naturligtvis en fråga om personlig åsikt.

Kolla in hundratals andra koncepttröjor på Billiga Fotbollströjor och skapa dina egna!

Annorlunda men bättre än Adidas design? Vad tycker du om Drakes alternativa Juventus FC-tröja? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna under artikeln och kolla in 23-24 Shirt Overview för all information om 2023-24 kit.

Unikt Bayern München 23-24 jersey typsnitt släppt

Bayern München har släppt nya bokstäver på sina tröjor för säsongen 2023-2024.

Bayern München 23-24 jersey typsnitt
Kolla in typsnittet adidas FC Bayern Munich 23-24 Shirt nedan.

Adidas Bayern Munich 2023-2024 bortadräkt är baserat på typsnittet i adidas 2022 World Cup-dräkt, men har ändrats något för en mer klassisk look.

För det första, till skillnad från den ursprungliga VM-bokstäverna 2022, är den nya Bayern-bokstaven inte ihålig och ser ren ut.

För det andra lade Bayern till tunna vita linjer till tröjnummer för att frammana stilen från 1970-talet.

Bayern 2023-2024 Målvakt + bortatröja typsnitt

Adidas Bayern Münchens teckensnitt för målvaktströja säsongen 2023-2024 och teckensnitt för bortatröja har inga extra linjer.

Adidas 2022 World Cup Kit Fonts vs Adidas Bayern 2023-2024 Kit Fonts

Det återstår att se om den klassiska Bayern München 2023-2024 tredje tröjan också kommer att ha hemmatypsnittet.

Modern klassiker. Vad tycker du om Bayern Münchens hemmatypsnitt? Berätta för oss i Billiga Fotbollströjor kommentarer.

Adidas presenterar Bayern München 23/24 hemmadräkt

Genom att introducera Bayern Munich 23/24 hemmadräkt, hyllar adidas klubbens unika förening med rött och vitt samtidigt som de marknadsför det senare kraftigt. Dräkten kommer att göra debut mot RB Leipzig den 20 maj.

Bayern München och adidas har avslöjat klubbens nya hemmadräkt för nästa säsong, för att fira klubbens grundläggande visuella DNA – den ikoniska röda och vita tröjan som omtolkar de signaturfärger som klubben bar under sin första säsong i Tysklands toppklass. Denna T-tröjan är domineras av skarpt vitt med djärva crimson accenter på ärmarna, medan kragens insida kompletterar designberättelsen med orden ”Rot & Weiß ein Leben lang” – vilket översätts till ”Rött och vitt i livet”; En hänvisning till klubbens stadgar som hemmatröjan måste ha rött och vitt.

För att lyfta fram FC Bayern Münchens koppling till sina färger och staden München – bortom bara fotbollsåskådare, samarbetar adidas och klubben med Superbloom-festivalen (2-3 september) Den bayerska huvudstaden lyfter historien och bevisar München Även rött och vitt .

Lisa Datz, senior produktchef för adidas fotboll, sa: ”Kombinationen av rött och vitt representerar Bayern Münchens identitet – det har varit så i mer än ett sekel. Dessa färger representerar stolthet, fast självförtroende och stor seger. Med denna nya tröja, vi Understryker vikten av dessa färger för klubben, vi kan inte vänta med att se det på planen och med våra fans när vi börjar på ett nytt kapitel i den röda och vita framgångssagan tillsammans.”

Bayern Münchens anfallare och klubblegendare Thomas Muller sa: ”Rött och vitt har varit med mig hela mitt liv. Med denna traditionella design representerar den nya hemmatröjan Bayern Münchens framgångssaga.”

FC Bayern München-spelaren Lina Magull sa: ”När du tänker på FC Bayern kommer röda och vita bilder omedelbart att tänka på. Redan när jag var barn var mitt rum inrett i dessa färger och för att kunna bära detta Kittet är bokstavligen min dröm för dem att vara på planen. Den nya tröjan kombinerar historia och elegans – vi vill göra färgerna rättvisa.”

Köp Bayern Munich 23/24 hemmatröja på Billiga Fotbollströjor.

PSV Eindhoven bortatröja 2023-24

110 dagar innan klubbens 110-årsdag presenterade det världsberömda sportmärket PUMA och Eredivisie-jättarna PSV Eindhoven tillsammans lagets nya bortatröja för säsongen 2023-24.


Den eleganta ”champagne”-färgen ger tröjan en tung och klassisk bild, som förstärks av vinröd och marinblå trim på krage och ärmslut, och den gyllene PUMA-logotypen är pricken över i:et.

Kragen är en av tröjans mest utmärkande egenskaper, med några mörka marinblå accenter utöver den vinröda, ett färgschema som också användes på det nya pre-match kitet. Mörk marinblå är också färgen på shortsen, vilket ger hela kombinationen en skön känsla av kontinuitet samtidigt som den ger en ganska fräsch känsla – senast PS Vita hade en färg som denna benvita var 2003-05.

Spelarversionen av tröjan kommer att vara utrustad med ULTRAWEAVE, det lättaste jerseytyget i PUMA-märkets historia, och dryCELL svetttransporterande teknologi, genom ett lätt fyrvägsstretchtyg (det vill säga lägga till elastiskt spandexgarn till garn, så att tyget är elastiskt i både varp- och inslagsriktning) Tyget är betydligt lättare, vilket hjälper spelare och lag att vara snabbare, mer dynamiska och uppnå bättre sportprestanda på planen; fanversionen av tröjan kommer att använda 100 % återvunnet polyesterfibertyg med klassisk dryCELL svettteknologi.

Vad tycker du om PSV Eindhoven 23-24 bortatröja 2023-24? Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan Billiga Fotbollströjor.

Celtics 23-24 tredje tröja läckte

Den nya Celtics tredje tröjan släpptes idag. Den är tillverkad av Adidas och kommer att bäras i den skotska Premier League för säsongen 2023-24.

Celtics 23-24 tredje tröja
Kolla in adidas Celtics 23-24 tredje tröja nedan.

Adidas Celtic 23-24 Third Shirt kombinerar två nyanser av ljusgrönt med djärva neongula/svarta logotyper och applikationer. De officiella namnen på dessa färger är ”Vista Green” och ”Beam Green”.

Mönstret är en hyllning till konstscenen i Glasgow, det keltiska hemlandet.


Det unika med adidas Celtic 2023-2024 tredje tröja är dess grafik – en hyllning till konstscenen i Celtics hemstad Glasgow.

Både det keltiska vapenet och Adidas-logotypen är neongula, medan Daihatsu-loggan är neongul med en svart kant.

Adidas Celtic 2023-24 hemmaklänning säljs för £70 och förväntas börja säljas under sensommaren 2023.

Kolla in klassiska Celtic FC-tröjor på Billiga Fotbollströjor.

Tillverkad av adidas. Vad är dina tankar om Celtic FC:s tredje kit? Låt oss veta i kommentarerna och kolla in 23-24 kit översikten för att lära dig mer om 23-24 kit.