Newcastle United 24-25 bortadräkt släppt

Adidas Newcastle United 24-25 Away Kit släpptes tisdagen den 13 augusti 2024. Det är en hyllning till bortadräkten 1995-96.

Newcastle United 24-25 bortatröja
Den här bilden visar adidas Newcastle 2024-2025 bortatröjan.

Adidas Newcastle 2024-2025 bortatröjan återskapar utseendet på bortatröjan 1995-96. Den har rödbruna och blå ringar i kombination med vita logotyper.

1995-96 Newcastle United bortatröjan var adidas-erans första tröja.

Officiellt är färgerna på Newcastles 24-25 bortatröja ’Academy Burgundy/Night Sky/White’. Träningssetet Newcastle United Fotbollströjor 2025 kommer också i akademins vinröda färg, vilket gör ett bra färgintryck.

Adidas har använt en modern logotyp för Newcastle Uniteds bortadräkt 2024-25, snarare än logotypen endast för text från 1995-1996.

Adidas Newcastle United 2024-2025 Away Kit lanseras den 13 augusti 2024.

Se alla Newcastle United-tröjor på Billiga Fotbollströjor.

Gillar du Newcastle United 2024-25 bortatröjan? Lämna oss en kommentar nedan och bläddra i 24-25 Kit-översikten för all 2024-25-kitinformation.

Juventus 24-25 tredje kit släppt

UPPDATERING: Juventus har officiellt avtäckt det tredje kitet 24-25, inspirerat av natthimlens oändliga majestät. Den är gjord av adidas och kommer att bäras under nästa Serie A-säsong.

Juventus 2024-25 tredje kit
Den här bilden visar den nya adidas Juventus tredje tröja för säsongen 2024-25.

Den nya adidas Juventus 24-25 tredje tröjan är övervägande mörkgrå med guldlogotyper.

Det mest intressanta med Juventus tredje tröja 2025 är närvaron av trefoil logotypen och Juventus zebra vapen. Detta ger en känsla av klassicism och nostalgi till Juventus 24-25 tredje kit.

Adidas använder en klassisk polokrage för att skapa en mer retrokänsla. Ett mönster som består av den nuvarande Juventus-logotypen kompletterar utseendet.

Kopiera

Juventus 24-25 tredjemålvaktströja

Juventus 23-24 vs 24-25 tredje tröja

Juventus 24-25 hemma, borta och tredje dräkter

Den nya Juventus 2024-25 tredje tröjan från adidas är ihopkopplad med mörkgrå shorts och strumpor.

Se alla Juventus tröjor i Billiga Fotbollströjor.

Gillar du adidas Juventus 24-25 tredje tröja med Trefoil-logotypen och det klassiska Zebra Juventus-vapenet? Lämna gärna en kommentar nedan.

FC Barcelona kommer att fortsätta att bära sitt fjärde dräkt för säsongen 2022-23

FC Barcelona kommer att fortsätta med traditionen att bära La Senyera-tröjan i tre säsonger till. Nyheten avslöjades av Barca kit-insider Billiga Fotbollströjor.

Barca kommer att bära 22-23 Senyeras fjärde kit för säsongen 24-25, som säkerligen kommer att innehålla den nya Spotify-logotypen.

Den gula och röda FC Barcelona 2022-2023 fjärde tröjan representerar stolt den katalanska flaggan och släpptes i januari 2023. Den kommer att dyka upp för tredje säsongen i rad.

FC Barcelona verkar säker på att uppdatera sina tröjor med en ny Spotify-logotyp. Mallen kan också uppdateras med Nikes senaste Dri-Fit ADV-teknik, men det är inte bekräftat än.

Fansen kan se fram emot att se spelarna ta på sig det ljusa kitet igen den 17 augusti mot Valencia.

Barcelona Fotbollströjor 2024 har burit den tidigare Senyera-tröjan tre på varandra följande säsonger och fyra olika år.

Gillar du när FC Barcelona använder samma dräkt flera säsonger i rad? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Manchester City 24-25 bortadräkt släppt – en hyllning till 98-99-dräkten

Manchester City har officiellt presenterat sitt 24-25-dräkt på bortaplan, med en design som är en hyllning till deras ikoniska 1998-1999-dräkt.

Manchester City 24-25 bortatröja
Detta är Manchester City FC 24-25 bortatröjan.

Den nya bortatröjan från Manchester City 2024-25 är inspirerad av Manchester City 98-99 bortatröjan. Den är marinblå med neongula ränder och en himmelsblå rand i mitten.

På insidan av kragen finns en speciell märkning av 30 maj 1999. Den dagen vann Manchester City slutspelsfinalen i Football League Division Two 1999 för att gå vidare till division två i sina nu berömda randiga tröjor.

Manchester City 1998-1999 och 2024-2025 bortatröjor

Långärmad version

Kopiera

Manchester City tröja 2024 och 24-25 bortatröjor

Manchester City 24-25 hemma, borta, tredje och fjärde dräkter

Marinblå shorts och neongula strumpor kompletterar den nya bortatröjan Puma Manchester City Football Club 2024-25.

Puma Manchester City 2024-25 bortatröjan är till försäljning från 8 augusti och säljs för £120.

Kolla in de klassiska Manchester City-tröjorna på Billiga Fotbollströjor.

Gillar du Manchester City Football Clubs nya bortatröja 2024-2025? Lämna gärna en kommentar nedan.

3 saker vi lärde oss av Manchester Citys vinst över Chelsea i försäsongens vänskapsmatch

Manchester City vann sin första seger på försäsongsturnén i lördags och slog Premier League-rivalen Chelsea med 4-2.

Manchester City sätter äntligen stopp för sina förluster inför säsongen när de reser till Ohio Stadium för att ta sig an Blues. Den nya Chelsea-tränaren Enzo Maresca har bara hunnit med en vinst på fyra vänskapsmatcher hittills, oavgjort mot League One-laget Wrexham och förluster mot Manchester City och Celtic.

Maresca hoppas kunna välkomna tillbaka personer som Cole Palmer och Marc Cucurella inför den kommande säsongen, och förnya en turbulent start på hans Chelsea-karriär – som fick dem att kvalificera sig till EM 2024 i Tyskland. Fortfarande saknas från laget efter finalen.

Erling Haaland toppade målprotokollet på lördagen, medan Raheem Sterling och Noni Madueke stod på målprotokollet för Blues – här är vad vi lärde oss av tre saker från Manchester Citys vinst.

Haaland är fortfarande samma kille

Norska målmaskinen Haaland är fortfarande ett konsekvent och pålitligt hot i Manchester Citys anfall. Han avlossade tre skott bakom Robert Sanchez mål, vilket gjorde att försvarare inte kunde blockera hans väg.

Sommaråterställningen verkade bara vara tricket för Haaland eftersom 24-åringen gjorde två mål under de första fem minuterna för att tysta Chelsea innan de hade en chans att implementera Marescas taktik.

Han var i mellansäsongsform innan säsongen ens började och om lördagens prestation är något att gå efter kan Haaland återigen vara en av de mest fruktade spelarna i ligan.

Maresca har fortfarande mycket att göra

Billiga Fotbollströjor Chelsea ställde nästan upp en a-lagstrupp för att möta Manchester City men rasade ändå under pressen från Premier League-mästarna.

Maresca verkar ha mycket arbete att göra om han vill göra det här laget till ett riktigt lag och inte låta dem kollapsa av sig själva. Mot Manchester City hamnade Chelsea i en farlig situation och släppte in bollen när de anföll bakifrån.

Misstag gjordes – Tosin Adarabioyo lät bollen falla till Jack Grealish, vilket ledde till Haalands straff, och Moises Caicedo förlorade bollinnehavet, vilket gjorde att anfallaren kunde göra mål. Fick den andra bollen. Förhoppningsvis är detta bara tidiga misstag, men Blues prestation så här långt kan vara en väckarklocka för Maresca.

Manchester City kommer att tacka Premier Leagues gudar

Om lördagen är något att gå efter kommer City att vara tacksamma för sin säsongsinledning mot Chelsea.

Pep Guardiola hoppas på en stark start på Premier League om han ska lyfta trofén igen, efter att tidigare ha förutspått att hans lag skulle kunna kämpa med frånvaron av många av dess stjärnor under försäsongen.

Manchester City tröja 2024 trivdes utan några av sina mest begåvade spelare, dominerade Marescas lag och sprang igenom deras mittfält med lätthet. När sådana som Phil Foden, Kyle Walker, Manuel Akanji och John Stones återvänder till action kanske de bara tackar Premier League för den ljumna start de har fått.

3 saker vi lärde oss från Liverpools vänskapsmatch försäsongen över Manchester United

Det var en lätt kväll för Liverpool i den senaste intensiva Premier League-uppgörelsen, då de slog Manchester United med 3-0 på Williams Blythe Stadium i Columbia, South Carolina.

Det har varit en positiv försäsong för den nya Reds-bossen Arne Slaughter, som fortsatte sitt obesegrade lopp i sommarens vänskapsmatcher med segrar över Real Betis och Arsenal för en tredje seger i rad.

United, å andra sidan, är fortfarande i oordning och kan behöva en snabb återkomst för några av sina Euro 2024-stjärnor efter att ha lidit sin tredje nederlag på försäsongen.

Med Fabio Carvalho, Curtis Jones och Kostas Tsimikas som gjorde mål på lördagskvällen, här är tre saker vi lärde oss av Liverpools vinst.

Liverpool utnyttjar skakig backlinje

Låt oss vara ärliga, Liverpools startande XI är inte så långt ifrån vad de kan välja i den kommande Premier League-kampanjen. Även utan Alisson, Virgil van Dijk och Darwin Nunez kunde de röda skicka bollen snabbt från baksidan och tog snabbt ledningen när Carvalho hittade utrymme och sköt i det nedre hörnet.

Billiga Fotbollströjor Uniteds försvar, som inkluderar veteranerna Jonny Evans, Victor Lindelof och eventuell avgång av högerbacken Aaron Wan-Bissaka, saknar sammanhållning och detta utnyttjades ofta tills Jones hittade nätmaskorna i Mohamed Salah. Hennes enastående prestation utökade Liverpools ledning.

Rhys Bennett och William Fish bildade ett ungt mittbackspartnerskap i andra halvlek som var något starkare defensivt, men de kunde inte förhindra Tsimikas tredje mål.

Manchester United kämpar offensivt utan Hoylund

Erik Ten Hag och United slösade bort en natt framför mål, tog 18 skott till Liverpools nio men kunde helt enkelt inte hitta den exakta kanten för att komma tillbaka in i matchen.

Mason Mount, Casemiro och Marcus Rashford hade vardera tre försök men kunde inte bryta igenom försvaret av Kaoimhin Kelleher och Vitezlav Jarosz. Jadon Sancho fortsatte sin återkomst i den 73:e minuten, skapade två chanser men såg inte ut som ett svar på Rasmus Hojlunds och Joshua Zirkzees nuvarande frånvaro, medan Amad Diallo är farlig på andra sidan.

Red Devils hoppas att sommarvärvningen Zirkzee kan slå igenom snabbt när Premier League startar, annars kan deras anfall bli väldigt svagt och ingen kan avsluta högkvalitativa chanser.

De två Premier League-jättarna flög hem efter sin resa till USA

Liverpool tröja billigt och Manchester Uniteds försäsongsnöje i USA är över och holländarna Slaughter och Ten Hag har mycket att tänka på när säsongsstarten närmar sig snabbt.

Det var de röda djävlarnas tredje nederlag efter förluster mot Rosenborg och Arsenal i vänskapsmatcher sommaren, medan skador på försvararen Lenny Yoro och forward Hoylund kommer att hålla dem borta ett tag i början av säsongen. De har en chans att vinna fler troféer i början av säsongen när de möter Manchester City i Community Shield nästa vecka, men kommer att behöva göra enorma förbättringar snabbt.

Däremot mår Liverpool ganska bra med sina tidiga prestationer under Slott. Han har varit obesegrad hela sommaren, och även om hans lag ger United för många chanser kan de gå in i den nya säsongen med självförtroende.

Roma 24-25 bortatröja släppt

UPPDATERING: Roma lanserar officiellt bortadräkten 24-25, inspirerad av Testaccio street art, och återupplivar den historiska tröjan i modern design

Roma 2024-25 bortatröja
Kolla in adidas Roma 2024-25 på bortaplan nedan.

AS Roma Fotbollströjor 2024 är övervägande off-white med djärva röda och fluorescerande orange accenter. De officiella färgerna är ”Silver White/Fluorescent Orange/Pompeii Red”.

Den mest iögonfallande egenskapen hos adidas Roma 2024-25 bortatröjan är en eldig grafik inspirerad av gatugraffitimålningar.

Adidas använder Lupetto-emblemet i stället för det nuvarande emblemet. Graffitistilen fortsätter på logotypen.

Roma 23-24 och 24-25 bortatröja

Roma 24-25 hemma, borta och tredje dräkter

Silvershorts och strumpor kompletterar adidas Roma 24-25 bortatröjan.

Se alla Roma bortatröjor på Fotbollströjor med tryck.

Gillar du Romas bortadräkt 2024-25? Kommentera gärna nedan.

Benfica 24-25 tredje kit släppt

Portugisiska jättarna Benfica har slutfört lanseringen av sitt 24-25-kit idag, och presenterar ett tredje kit.

Benfica 24-25 tredje kit
S.L. Benfica 24-25 tredje tröja är grå.

Adidas Benfica 2024-2025 tredje tröja är grå med fluorescerande gula logotyper.

adidas har svarta och röda accenter på Benfica 24-25 tredje kit. Framsidan är ett mycket subtilt mönster.

Shortsen och sockorna i Benfica 24-25 tredje kit är gråa med gula adidas-logotyper och svarta detaljer.

Se alla S.L. Benfica-tröjor på Billiga Fotbollströjor.

Benfica 24-25 träning – samma färger som det tredje kitet

Adidas Benfica 2024-25 tredje kit lanseras den 1 augusti 2024.

Gillar du Benfica tröja 2024? Kommentera gärna nedan.

Arsenal tredje kit 24-25 läckt

UPPDATERING: adidas kommer att släppa en långärmad version av Arsenal tröja 2024. Vi kan läcka dess officiella bilder. Den kommer att lanseras den 14 augusti 2024 som en del av hela adidas Trefoil tredje kit.

Arsenal 24-25 tredje kit
Den här bilden visar Arsenal FC 2024-2025 tredje kit tillverkat av adidas.

Huvudfärgen på adidas Arsenal 24-25 tredje tröja är ljusgrön, med ljuslila och marinblått.

Adidas trefoil-logotypen, som inte har använts på en Arsenal-tröja sedan 1992, gör comeback på adidas Arsenal 24-25 tredje kit.

Adidas Arsenal FC 2024-25 tredje tröja har en modern design som står i kontrast till den klassiska trefoil-logotypen. Den har en modern gradientdesign som påminner oss om norrsken.

Mörkblå shorts och strumpor kompletterar satsen.

Kolla in den klassiska Arsenal FC-tröjan på Billiga Fotbollströjor.

Gillar du det nya Arsenal 2024-2025 tredje kitet? Lämna en kommentar nedan och kolla in 2024-2025 Kit Översikt för all 2024-25 kit information.